Začetni tečaj indijskega plesa
BHARATA NATYAM
s Shymarani

Mističen indijski ples – za vse ustvarjalne ženske, ki ljubijo usklajenost, kreativnost in izražanje.

Indijski klasični ples Bharata-natyam ponuja globok vpogled v duhovno zgodovino Indije. Skozi tisočletja je bil namenjen zgolj tempeljskemu čaščenju, kasneje se je preselil na vedske dvore, danes pa zaseda pomembno mesto v indijski kulturno-umetniški tradiciji.

Bharata-natyam pripoveduje zgodbe o bogovih. Poznavalcu prinaša vsakič novo in globljo estetsko-duhovno izkušnjo, laičnemu opazovalcu pa s svojo dovršenostjo gibov, ritmi, barvitostjo in usklajenostjo, izbranim nakitom ter kostumi ponuja ne le pašo za oči, pač pa tudi vpogled v tradicijo onstran naših meja ter plesno meditacijo.

Tečaj indijskega plesa bo vodila Severina Siter – Shyamarani, izkušena plesalka in poznavalka Indije, ki pleše več kot 8 let. Indijskega plesa se je začela učiti Bharata-natyama v Ljubljani, učenje pa je nadaljevala v Pragi, pri priznani plesalki Kirti Ramgopal iz Bangalorea. Nastopala je na številnih festivalih v Sloveniji kot tudi v tujini.

Na začetnem tečaju se bodo plesalke seznanile z osnovnimi plesnimi koraki ter mudrami (položaji rok) ter se naučile preprosto koreografijo.

   KDAJ ?  

Ljubljana – vsak petek od 17:00 – 18:30, začetek: 17.11.2017
Lokacija: Ulica Mašera Spasićeva 8 (LJ- Bežigrad)

Celje – vsak četrtek od 17:00 – 18:30, začetek: 16.11.2017
Lokacija: Ulica XIV. divizije 14 (nasproti železniške postaje)

 

Cena:

 • 45 EUR/mesec
 • popust v novembru in decembru = 45 EUR za 1,5 meseca

Tečaj bo potekal od novembra do konca aprila.

Prijave:
* preko obrazca >
* e-maila: izobrazevanje@zaduso.si
* telefona 064 108 107

PRIJAVA NA Bharata Natyam
  Izberite željeno lokacijo:

  Običanjno odgovorimo v roku 24 ur, razen med vikendi. Vsa epošta se shranjuje korektno in zagotavljamo, da vas ne bomo zasipali z e-pošto.

  Zahvaljujemo se vam za kontakt :)

  Enter a Name

  Enter a valid Email

  Message cannot be empty