Vabljeni na predavanje in delavnico
GOZDNA KUHINJA
Prepoznavanje, nabiranje in uporaba divjih rastlin
KDAJ: v petek, 23.5. 2014 ob 17. uri – predavanje
V soboto, 24.5.2014 od 10. do 17. ure – praktični del
KJE: Kajakaški klub Špica, Kettejeva ulica 15, Celje
PREDAVA: ANTON RUDAN, ‘Gozdni kuhar’,
*PREDAVANJE BO POTEKALO V HRVAŠKEM JEZIKU!
VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE NA: svodenik@gmail.com ali 031 801 077
Prijave sprejemamo do srede, 21.5.2014
https://www.facebook.com/events/682316298488999/?context=create&source=49
———————————————————————————
Program petek: predavanje o divjih rastlinah, načinu prepoznavanja in nabiranja, gozdna terapija in zdravljenje z divjimi rastlinami, zaščitene vrste in strupene rastline.
Program sobota: osnove preživetja v naravi, sprehod po divjini in izdelava herbarija, nabiranje rastlin za hrano, kuharska delavnica.
Cena: 30 EUR