V sredo, 27. 1. 16 ob 17.00 uri
v prostorih Društva za dušo, Ulica XIV. divizije 12 (1.nadstropje), Celje
– Spoznali osnove vedske in ajurvedske kuhinje
– Različne začimbe, ki dajo jedem posebno noto in imajo tudi zdravilne učinke
– Kako spiritualizirati ali informirati jedi ter kaj to dejansko pomeni.
Tečaj bo potekal v prijetnem vzdušju z izkušenim ajurvedskim kuharjem in izvajalcem delavnic Andrejem Vrtovcem. Tečajniki ste udeleženi pri samem kuhanju, na koncu nas čaka fantastičen obrok in še kaj za domov ostane (prinesite kakšno posodico).
Naučili se bomo osnov, s katerimi že lahko nadaljujemo naprej sami doma.
Ajurveda je lahko preprosta! Promocijska cena 19 EUR
Meni:
Riž z arašidi
sabđi – zelenjava z začimbami
samose – zelenjavni žepki
pakore – ocvrta zelenjava v čičerikini omaki
rajta – kumarična solata z jogurtom
halva- sladica
ladu – indijska čokolada
Obvezne prijave do 22. 01. 2016 na svodenik@gmail.com ali 031 801 077