Vabljeni na ajurvedsko kuharsko delavnico z Andrejem Vrtovcem!
Delavnica bo v sredo, 16. marca 2016 v Celju, s pričetkom ob 17.00 uri.
Kje: V prostorih Društva za dušo, Ulica XIV. divizije 12 (1.nadstropje), Celje
Cena: 19,00 EUR
Info in obvezne prijave: izobrazevanje@zaduso.si, 041 348 646
Na delavnici bomo spoznali osnove vedske in ajurvedske kuhinje.
Spoznali se bomo z različnimi začimbami, ki dajo jedem posebno noto. Pogledali bomo tudi, zakaj nekaterih sestavin v teh kuhinjah ne uporabljajo in kakšna so priporočila prehranjevanja po ajurvedskih tipih.
Naučili pa se bomo tudi, kako jedi energetsko očistiti.
JEDILNIK
ajurvedska rižota ali khitri
alu parathe (s krompirjem polnjeni kruhki)
paradižnikov čatni
jogurtova solata ali rajta z bundiji (čičerikine kroglice)
palačinke (brez jajc, mleka…)
kerobovo-lešnikova halva
Vabljeni na srčno kuharijo! Informacije in prijave: izobrazevanje@zaduso.si, www.zaduso.si, 041 348 646
*koda za popust velja za vse delavnice z izjemo delavnice kuharskih delavnic, radiestezije ter ne velja na že vse promocijske cene