petek 22. 3. 2019 Celje |
četrtek 4. 4. 2019 Maribor |
petek 29. 3. 2019 Ljubljana |
Na 3-urnem vegetarijanskem, ajurvedskem kuharskem tečaju z Andrejem Vrtovcem, dolgoletnim ajurvedskim kuharjem, se boste naučili, kako pripraviti zdrave in okusne indijske jedi. Vsi recepti so prilagojeni našemu zahodnemu okusu. Na tečaju boste dobili veliko praktičnih nasvetov, ki so uporabni pri vsakdanjem kuhanju in tudi za posebne priložnosti. Govorili bomo o treh došah (vata, pita in kapha) in katera hrana je najprimernejša za določene ljudi glede na tip telesa.
Vsebina tečaja:
- naučili se boste uporabljati, mešati in kombinirati tipične indijske začimbe, kot so: gorčično seme, kumina, kardamom, kurkuma, asafetida, garam masala …,
- kako hrano očistiti negativnih energij,
- kako pripraviti panir (sir) in ghi (prečiščeno maslo).
Meni:
Po koncu tečaja bomo vse pripravljene dobrote degustirali in se domov odpravili z znanjem novih kuharskih veščin.
_________________________________________
KDAJ IN KJE?
- CELJE – petek, 22. 3. 2019, ob 17.00
(Ulica XIV. divizije 14 – 3. nadstropje) - MARIBOR – četrtek, 4. 4. 2019, ob 17.00
(Bhakti joga center, Jurčičeva 8) - LJUBLJANA – petek, 29. 3. 2019, ob 17.00
(Tržaška 2 – 1.nadstropje)
CENA: 45 € na osebo
PRIJAVA
Dodatne informacije:
izobrazevanje@zaduso.si ali
064 108 107